top of page

Politică de returnare

Vom fi responsabili pentru eventualele defecte ale ceasului dacă produsul nu este primit în stare perfectă de funcționare. Putem fi contactați prin e-mail sau prin intermediul formularului de pe site la secțiunea CONTACT pentru a returna produsul, iar un nou ceas va fi trimis în cea mai scurtă perioadă de timp, fără costuri suplimentare. Nu vom suporta cheltuielile de transport în cazul în care doriți să schimbați articolul, deoarece v-ați răzgândit cu privire la modelul ales sau doriți să returnați produsul și doriți restituirea banilor din oricare alt motiv. Banii se rambursează pe baza unui cont bancar, iar taxa de expediere în acest caz specific, pentru returnarea produsului va fi acoperită de catre dvs., clientul.

Pașii care trebuie urmați pentru returnarea ceasului sunt:

1. Produsul trebuie ambalat în cutia de  lemn și cutia albă din carton în care au fost trimise, iar auxiliar într-o cutie de protecție și hârtie suplimentară sau folie cu bule, pentru a nu deteriora colțurile cutiei de lemn sau ceasul în sine. Condiția primirii produsului exact cum a fost trimis în stare inițială este obligatorie. PACHETELE RETURNATE VOR FI REFUZATE DACĂ NU SUNT AMBALATE ÎN MOD CORECT (FĂRĂ A AFECTĂ INTEGRITATEA CUTIEI DIN LEMN, CEASULUI, MECANSIMULUI etc.) sau AU SEMNE DE UZURĂ. 

2. Este necesarĂ contactarea echipei AliaS într-unul din formularele descrise mai sus, cu mențiunea de returnare a produsului. În calitate de client, puteți returna ceasul în termen de 14 zile de la primirea coletului. Produsele au garanție de 12 luni de la data plasării comenzii. Deși se cere solicitarea scrisă pentru returnarea comenzii, vă asigurăm că este doar un demers ce trebuie înregistrat, însă returnarea va fi imediată si fără bătăii de cap.

3. După confirmarea returului, vi se vor transmite numele și adresa destinatarului unde trebuie trimis coletul. Dacă ceasul este în perfectă stare de funcționare și doar v-ați răzgandit în privința lui, transportul este acoperit de către client. Dacă ceasul este returnat din cauza unor defecte din fabrică, transportul este acoperit de către noi.

4. Odată ce coletul returnat a ajuns în posesia noastră și este confirmată ambalarea corespunzătoare, fără defecte cauzate în urma transportului sau a purtarii ceasului. rambursarea banilor se face în maxim 72h, iar banii în cont vor ajunge in funcție de banca cu care colaborați (cel mai probabil în maxim 24h). Dacă însa ceasul este defect și doriți înlocuirea lui, pe baza garanției se va trimite un alt ceas în locul celui trimis de dvs., complet funcțional.

bottom of page