top of page

POLITICA MAGAZINULUI

Pentru răspunsuri rapide, regăsiți mai jos detalii cu privire la cele mai comune întrebări.
alias_edited_2.png

1. COMENZI

CUM PLASEZ O COMANDĂ?
 

Pentru a plasa o comandă, sunt mai multe posibilități. Prima opțiune și cea mai indicată este comanda pe site. Odată selectat produsul, se urmăresc pașii care includ selectarea produsului, introducerea adresei si detaliilor pentru livrare si metoda de plata. O altă opțiune ar fi plasarea comenzii pe rețelele de socializare - instagram - cu un mesaj privat către @alias.watches sau pe facebook, către userul AliaS Watches, unde se vor furniza detaliile pentru livrare si metoda de plata. O a3-a posibilitate constă in plasarea comenzii la adresele de contact - Whatsapp la +40731323232 sau adresa de e-mail contact@aliaswatches.com, unde persoana de contact vă va ruga sa furnizați detaliile de livrare si metoda de plată (card sau ramburs).

alias_edited_edited.png

2. TRANSPORT

CUM SE REALIZEAZĂ TRANSPORTUL?

Pe teritoriul României, transportul prin intermediul curierului este gratuit, indiferent de numărul de km din afara județului. Nu se realizează transportul prin poștă pe teritoriul României. În general, transportul este finalizat între 24 și 72 de ore de la data plasării comenzii. Din cauza situației actuale, transportul poate avea întarzieri de 1-5 zile, de aceea vă mulțumim pentru întelegerea de care dați dovadă. 

În afara României, transportul nu este inclus și este achitat de către cumpărător. Se poate trimite atât în Europa, cât și pe alte continente. Metoda de trimitere preferată este prin intermediul curierului FedEx sau UPS. În funcție de țară și tipul de transport ales, comanda poate ajunge între 2 și 5 zile. (De exemplu, în Franța comanda poate ajunge in 48 de ore, în SUA comanda poate ajunge in 4 zile). Înainte de trimiterea comenzii, se informează clientul cu privire la prețul transportului, iar odată achitat, comada este pregatită spre livrare.

alias_edited_3.png

3.CADOU

SE POATE TRIMITE O COMANDĂ CADOU?

Desigur. În mod tradițional, ceasul este ambalat în propria cutie de lemn, care are o felicitare, iar cutia de lemn este ambalată sub forma unui cadou. Această cutie ambalată este împachetată la randul ei in altă cutie înfoliată pentru a asigura buna păstrare a ceasului și cutiei din lemn până la destinatar. La cerere, se pot trimite flori, o sticlă de șampanie sau orice altceva doriți, la un cost adițional, către destinatar. Nu se percepe comision pentru serviciul de achiziționare extra a acestor lucruri, ci doar pentru achiziționarea lor în sine. De asemenea, nu se va trimite factura sau alte documente ce inlcud costul ceasului către destinatar când este specificat că este un cadou. Toată experiența este una personalizată și vă asigurăm că darul primit va fi la înălțimea așteptărilor.

alias_edited_edited.png

4.RETUR

CUM RETURNEZ O COMANDĂ?


Dacă din diverse motive nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat sau acesta ajunge către destinatar cu defect din fabrică, produsul poate fi returnat în termen de 14 zile de la sosirea lui către destinatar. Va garantăm verificarea fiecărui ceas în parte și a fiecărei cutii, pentru a ne asigura că acestea ajung la dumneavoastră în stare perfectă, însă dacă nu sunteți satisfăcuți deplin, puteti trimite un e-mail către contact@aliaswatches.com în care să specificați faptul că doriți returnarea ceasului și vă vom furniza detaliile de trimitere a comenzii. Odată ajunsă comanda la noi, rambursarea banilor se face în 72h, iar banii în cont vor ajunge în funcție de instituția bancară cu care colaborați. Dacă însă ceasul este defect și doriți înlocuirea lui, pe baza garanției se va trimite un alt ceas în locul celui trimis de dvs., complet funcțional. Deși se cere solicitarea scrisă pentru returnarea comenzii, vă asigurăm că este doar un demers ce trebuie înregistrat, însă returnarea va fi imediată și fără bătăi de cap.

alias_edited_edited.png

5. ANULARE 

CUM ANULEZ O COMANDĂ?


Dacă din diverse motive doriți să anulați comanda înregistrată, aceasta poate fi anulată printr-o solicitare scrisă  prin formularul de contact aici sau un e-mail la adresa contact@aliaswatches.com. Dacă produsul nu a fost dat spre livrare, comanda va fi anulată imediat. Dacă produsul a fost dat spre livrare, odata1 ajuns la destinație trebuie returnat si urmariți pasii conform politicii de returnare. Dacă ceasul de mâna a fost achitat în momentul plasării comenzii, banii for fi restituiți în termen de maxim 72h în contul din care s-a realizat plata. Deși se cere solicitarea scrisă a anulării comenzii, vă asigurăm că este doar un demers ce trebuie înregistrat, însă anularea comenzii va fi imediată și fără bătăi de cap.

bottom of page