top of page

CINE AI VREA SĂ FII ASTĂZI?

Toți suntem unici, prin prezența noastră, sistemul de valori sau modul din gandire. Însă, câteodată, avem nevoie de un impuls pentru a fi puțin mai buni, mai abili, mai încrezători.

Hey! Numele meu este Alexandra sau Maysa, cum mă numesc prietenii și sunt persoana din spatele acestui brand în devenire. Pornind de la primele două ceasuri de mână create din lemn de bambus și brățară din piele naturală cu motive populare, am adus în prim plan un alt model, de această dată cu accente metalice si prețioase. Primul meu ceas cu mecanism automatic este dedicat bărbaților și este menit să interacționeze cu personalitatea fiecăruia, aducând la suprafață puterea și determinarea ascunse în individualitatea acestora.

 

De aceea am și ales numele brandului "ALIAS", pentru a-ți putea oferi șansa de a deveni o versiune mai bună a ta, ori de câte ori porți această bijuterie. În limba latină, cuvântul "alias" înseamnă "zis și...", așadar ești cu un accesoriu mai aproape de cine ai vrea să devii.

 

Se spune că ceasul este unul dintre elementele caracteritsice ale ținutei unui bărbat, deci ai vrea să fii definit de obiecte sau calitați cu originalitate. Ceea ce porți iți determină o parte din personalitateea ta.

AliaS%20signature_edited.png
AliaS collage.jpeg
bottom of page